IMG_20180701_220408_944.jpg

Tulipa käytyä Linnanmäellä ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen! Tuolta 6. luokan luokkaretkeltä ei ole kauheasti muita muistoja, kun että en oikein uskaltanut käydä missään ja Linnunratakin oli pelottavaa pyöritystä. Nyt sitten henkäisin syvään ja lähdin uusin avoimin mielin vastaanottamaan Linnanmäen tunnelmaa (takaraivossa jyskyttäen että ei se ainakaan voi olla pahempaa kuin PowerParkin pyöritys, yaiks).

Aloitettiin kevyesti vuoristoradasta ja sitten heti suoraa Ukkoon - sen jälkeen oli kyllä aika voittamaton olo (ja silmät kyynelissä). Ei vaan, kyllä se adrenaliini aika pian alkaa virrata niiden vapaapudotusten jälkeen ja sitten tuntuu ettei mikään voi enää olla pahempaa. Mutta kyllä voi, nimittäin Kingi. PowerParkin 75 metrin vapaapudotuksen jälkeen en vain pysty (enkä koe tarvetta) sellaiseen laitteeseen enää mennä, oli jalat nimittäin aika makaroonivelliä sen jälkeen. Aika lailla tuli muut laitteet kierrettyä, Ukkoon ja Kirnuun vielä parikin kertaa!

Omaan mieleen onkin enemmän nuo pyörittelylaitteet, ei ne mistä pudotaan korkealta. Mutta esim. Magian jännittävin osuus olikin se alku ja sitten se olikin aika tylsää pyöritystä loppu, Kirnusta nautin, moneen laitteeseen sai vain jonottaa kauan ja matka kestikin vain ihan liian vähän aikaa! Pöh!

Ilma suosi oli osittain pilvistä, osittain aurinkoista ja välillä hieman tuuli ja satoi, mutta ehei reippaasti siellä porukkaa oli, mutta jonottamista ei ollut kuitenkaan missään vaiheessa liikaa. Linnunrata oli aamupäivästä kiinni ja vielä myöhemminkään virtuaalilasit eivät olleet toiminnassa - mikä olisi varmasti tehnyt laitteesta 100% mielenkiintoisemman. Kauhurata, huhuh olisin kyllä mielelläni kokeillut!

Pidettiin loppupäivästä ruokataukoa ja suunnattiin tuoksujen perässä Grilliin. Sieltä sai suht. perus huvipuistohinnoittelulla ostettua makkaraperunoita, hodareita, fish & chipsejä...ja perushinnalla tarkoitan n. 6-7e luokkaa, mutta annos oli reilu eikä hintaa jäänyt itkemään kun nälätti jo siinä vaiheessa päivää niin paljon. Jälkkäriksi tottakai oli pakko saada hattaraa ja metrilakua!

Ja pakko vinkata nostalgian kaipuisille että Herkkupuodissa myytiin monia ainekin mun lapsuudesta tuttuja herkkuja salmiakkijauheesta, niihin ihmeellisiin aasinkivesjatissi-karkkeihin, toffeekuutioita...ja joo vielä oikeilla hinnoilla n. 20 sentin luokkaa, olin niin yllättynyt!

Ehkä mun huvipuistoilut oli nyt hetkeksi tässä, seuraavaksi olisi mukava suunnata vaikka kummitytön kanssa Muumimaailmaan.


IMG_20180701_220442_195.jpg