IMG_20180703_110341_043.jpg
Tässä kuvassa kaupanpäälliset

Pienen tauon jälkeen taas olen täällä sormet sauhuten näpyttelemässä! Tein jonkin aikaa sitten Oriflamelle tilauksen, josta halusin tehdä postauksen sen jälkeen kun tuotteita pääsen ensin hieman testailemaan. Olen kerran käynyt Oriflamen "illanistujaisessa", jossa sai mahtavaa, asiantuntevaa opastusta, kivoja tuotenäytteitä kotiin viemiseksi sekä vielä kasvojenhoito-opastuksen, hieronnan ja muutenkin testailtiin jo paikanpäällä tuotteita - luksusta! Sitä kautta tuo ruotsalainen firma on tullut vähitellen tutuksi ja turvalliseksi kohteeksi myös tilata tuotteita.

Oriflame tykkää hemmotella asiakkaitaan, koska tilauksissa saa aina mukana jotain pientä kivaa. Tällä kertaa sain tuollaisen pienen pienen pienen mattahuulipunan, NovaAgen huulten- ja silmänympärysvoidetta. miesten kasvojenhoitoseerumin ja tuollaisen täyshoidon! Nämä on aivan todella käteviä vaikka matkalle mukaan, saa sitten ulkomaillakin putsailtua ihoa ja hankittua heleyttä iholle, kun ovat todella vaivattomia pakata mukaan. Tuoteluottelo kulkeutui myös tänne, että varmasti tulee tilailtua lisää...

IMG_20180703_110414_481.jpg
IMG_20180703_110459_683.jpg

Sain kaupan päälle myös tällaisen beigen värisen, todella tilavan, mutta samalla näpsäkän kokoisen meikkipussin! Nuo värit ja tikattu päällinen tekevät tästä todella suloisen.

IMG_20180703_110553_832.jpg

Sitten niihin varsinaisiin tilauksiin!

1) Tender Care Rose. Oon kuullut näistä huulivoiteista vain pelkkää hyvää. Niitä löytyy tosi monenlaista eri "makua", jotka kaikki kuulostavat yhtä houkuttelevilta. Pähkäilin kauan mustaherukan ja ruusun välillä, kunnes tämä pinkki kaunokoinen vei voiton (siihen saattoi hieman vaikuttaa alennuksessa oleminen). Käytön jälkeen voin todeta, että jättää huulet pehmoisiksi ja antaa hennon säväyksen huulille. Ei maistu oikein miltään. Plussaa tulee myös ihanan pienestä, pyöreästä purkista!

IMG_20180703_110659_338.jpg

2) THE ONE Wonderlash black 5 in 1. Oon pitkään miettinyt ripsienpidennysten laittamista, mulla ei ikinä sellaisia ole ollut ja aina pelottaa, että mitä jos ne nyt kuitenkin vie sitten mennessään kaikki mun omat ripset ja entäs jos oonkin todella allerginen niiden liimoille ja joo, näitä kauhuskenaarioita oon niin paljon pyöritellyt etten le vieläkään päätynyt ripsiä hankkimaan. Päätin siis kokeilla tätä "ihmeripsiväriä", joka lupaa kaareuttaa, pidentää, tuuheuttaa, erotella, kohottaa...joten odotukset oli korkealla. Ensinnäkin mielestäni tällä ns 3D-harjaksella ei ole kauhean helppo levittää väriä. Tämä saattaa johtua siitä että olen tottunut käyttämään Sensain pientä harjaa (on muuten ihan 10/10 tuote vaikka kallis). Toisekseen ripsiväri ei pysynyt ripsissä, kun hieman silmät kostuivat ja hikoilivat, vaan ripsiväriä tuhrusi poskille. Kolmannekseen, en huomanut että ripsistä olisi tullut mitenkään erityisen tuuheat, kaarevuutta mielestäni oli. Alennustuotteeksi ei jäänyt niin paljon harmittamaan ettei ihan ykköstuotteeksi kivunnutkaan, toisille varmasti saattaa sopia paremmin.

IMG_20180703_110811_161.jpg

3) Love Nature Purifying Oil Tea eli suomeksi teepuuöljy. Finnien kurittaja! Teinitytön koulupäivän pelastaja! Tätä kun pistää alkaviin tai jo oleviin finneihin ja odottelee yön yli, niin johon helpottaa. Teepyyöljy kuivattaa ja puhdistaa ihoa, sopii siis hyvin rasvaiselle (tai omalla kohdalla myös sekaiholle). Tuoksu on suhteellisen voimakas, tuo mieleen kamferitipat? Tätäkään en ollut aiemmin kokeillut, kuullut vain pelkkää hyvää - ja aion nyt viisaampana kertoa muillekkin. PS. korkki on tiukka, saa vääntää kädet verille, mutta on silti sen arvoista!

4) Optimals Age Revive Serum. Näin yksi neljännesvuosisataa eläneenä on jo aika alkaa valmistautua kovaan todellisuuteen. Iho vanhenee, kollageenin tuotanto vähenee mutta se ei tarkoita etteikö asialle voisi mitään tehdä. Seerumit on hyviä tähän tarkoitukseen, kun halutaan iholle kosteutta ja raikkautta. Ensimmäisten kokeilujen jälkeen ajattelin että jätti liian paksun kerroksen iholle, mutta nyt olen oppinut että tämähän on aivan loistava vaikka peitevoiteen alla. Tuoksu on miellyttävä. Paha vielä sanoa, että onko niitä ryppyjä nyt vähemmän mutta katsotaan sitten miltä näytän 50-vuotiaana!

5) THE ONE Brush Stroke Eye Liner. En ole koskaan ollut mikään meikkikuningatar, enkä ole oikein edes käyttänyt kajaalia. Omistan muutaman kynän, mutta niiden jälki on aina ollut suttaavaa ja levittäminen inhottavaa. Tämän kanssa sitä ongelmaa ei ole, nimittäin nestemäiselle kajaalilla on todella helppo vedellä viivoja. Jälki on nättiä ja pysyy hyvin. Ja tuo sivellinpää on todella siro! Ehdottomasti jatkoon!

IMG_20180703_110711_703.jpg