Nimensä muikaisesti nyt mainostetaan hieman Tampere Tunnetuksi-passia! Kyseinen äppi on ladattavissa sovelluskaupoista suoraan puhelimeen, se on ilmainen ja helppokäyttöinen - näytät vain kassalle että käytät tarjouksen (minkä jälkeen se siityy käytettyihin tarjouksiin, etkä voi samaa tarjousta hyödyntää enää uudelleen). Kyseisen sovelluksen perusteella olen päätyyt paikkoihin, joihin ei aiemmin ole tullut eksyttyä (ei välttämättä muuten tulisikaan mentyä) - nyt tarjouksien perusteella ihan haukkana joka paikassa, jollain tapaa myös todella koukuttavaa.

meh2.jpg

Tuli käytyä testaamassa Sokos Viheriö Mehubaari. Paahtavan kuuman bussireissun jälkeen oli ihana päästä nauttimaa kylmää mehua. Tarjolla olisi ollut myös smoothieita ja shottejakin, mutta koska mehu kuulosti liian hyvältä ja siihen sai +0,50e protskulisäyksiä (esim. hamppuproteiini), niin päädyin siihen. Hieman oli vaikea päättää juomaa, koska kaikki vaihtoehdot kuulostivat herkullisilta päätin vain nopeasti valita Ainaisen Auringon - onneksi lista ei ollut kuitenkaan liian laaja, muuten olisin pähkäillyt siellä koko päivän. Sen makuihin kuuluivat appelsiini, omena, mango, tyrni ja inkivääri. Voimakkaimmin oli maistettavissa appelsiini sekä inkivääri potki kaike alta selkeästi esiin. Juomat eivät sisällä kuin luontaisia sokereita, joten makeanystävälle maku voi olla hieman pettymys. Hinta-alennuksen sain juomasta lisineen -20%! Juomaa joutui hetken odotella, mutta mehubaarilla oli käytössä muutama pöytä asiakkaille istahtaa. Ja imkä itselle ehkä tuli hieman yllätyksenä oli sijainti! Siis tämähän on suunnilleen niiden shoppailujen lomassa kaupan keskellä (okei, reunassa). Siitä on kyllä helppo napata juoma mukaan, kun jano iskee.

meh%203.jpg

Toinen paikka, johon päädyin passin saattelemana oli Cafe Aitoleipä. Tarjoukseen kuului sämpylä ja kahvi hintaan 4,90e. Henkilökunta oli ystävällistä ja sanoi että saa käydä sanssaamassakin! Leipä oli hyvin perus (tylsähkö) täytteineen ja hieman kuiva, mutta hei, ei se mitään me saatiin hyvät kahvit halvalla! Mikä tulee paikan tunnelmaa, oli se lauantaina ainakin omaan mieleen liian meluinen. Varsinkin jos käy yksin ja silloin joutuu hieman enemmän kuulemaan muita kuin omia ajatuksiaan. Olin aikaisin liikenteessä, niin kahvilassa oli samoilla hetkillä herkullisen näköinen brunssikin meneillään, minkä houkuttelemana paikalla oli paljon pareja sekä lapsiperheitä. Kaiken sen metelin alle jäi piano, mitä soitettiin ihan livenä - sitä olisin kuunnelut mielelläni! Toki olisi ollut ulkonakin paikkoja tarjolla, missä olisi saattanut olla rauhallisempaa seurailla keskutorin meininkiä.

Ei muuta kuin äppiä latailemaan ihmiset ja uusia paikkoja koluamaan!