IMG_20180702_191758_229.jpg

Eipä oltu kaverin kanssa ehditty törmäillä koko kesän aikana, mutta nt saatiin aikataulut sovitettua yhteen ja päätettiin lähteä yhdessä syömään jonnekin. Usein päätetään aika spontaanisti minne mennään (eli minne vatsa kuljettaa), mutta tykätään kummatkin etsiä aina ihan uusia paikkoja kokeiluun - eihän sitä muuten ikinä tiedä mitä voisi menettää. Buffetti houkutteli kovin kahta nälkäistä naista, joten nopealla karttavilkaisulla päädyttiin testaamaan Sakura Watamisushin tarjonta. Alun perin oltiin kyllä suuntaamassa vielä kummallekin korkkaamattomaan Itsudemoon - mutta ilman pöytävarausta sinne olisi luultavasti joutunut odottamaan hetken - nimittäin jono luikerteli ulko-ovelle asti, yaiks.

Ei kyllä ollut Sakuran tarjonta lainkaan huono, hintaa buffetille tuli 12 euroa ja siellä olisi saanut jopa iltaseitsemään asti istuskella tankkaamassa. Susheja oli montaa sorttia, mielestäni moneen paikkaan verrattuna tarjonta oli niiden kohdalla laaja. Myös kasvissyöjä ystäväni löysi hyvin itselleen sopivia vaihtoehtoja. Ne banaani-mansikka-sushit!!! Oikeasti nam! Ruokien kohdalla tarjonta oli pieni, löytyi muutamaa erilaista kastiketta ja riisiä, ei lainkaan nuudeleita. Myös kevätkääryleitä ja frittirapuja -ja kanoja oli tarjolla. Salaattipuoli oli myös hyvä, muutamaa erilaista vaihtoehtoa sekä tuoreita, raikkaita hedelmiä. Jäkiruoaksi oli tarjolla peruskahvin lisäksi tarjolla jäätelöä. Suosittelen kyllä, siistit, tunnelmalliset tilat ja ystävällinen henkilökunta oli vain plussaa.

IMG_20180702_191747_411.jpg

Café Parvi kutsui meitä syöminkien jälkeen, kun makeanhammas himoitsi kakkua. Ihanat tilat, tämä on takuuvarma valinta, jos Tampereella haluaa jossakin kahvitella. Hieman huomaamaton katukuvassa, mutta kun sinne kerran päätyy niin sitten päätyy uudelleenkin. Saatavilla oleva valikoima ei ole suuri, mutta edullinen. Kivankokoiset kakkupalat nimittäin maksoivat vain 4e kappaleelta - monessa paikassa saattaa joutua pulittamaan lähes puolet enemmän. Peruskahvin hinta on 2e ja siihen sisältyvä sanssikuppi on loistava lisä (sekä ilmainen vesi).

Nimensä mukaisesti siellä on parvi minne saa portaita pitkin kivuta katselamaan ylätasanteelle katukuvaa. Päädyin maistamaan limekakkua keksipohjalla, mikä oli yllättävän raikas ja herkullinen valinta, ja jolle pohja antoi mukavaa konstraktia. Siellä tuli äkkiä muutama tunti istuskeltua sulkemisaikaan asti - huomaamatta.

IMG_20180702_191821_157.jpg