Ihana pieni suuri veljeni vietti 16-vuotis syntymäpäiviään, niin sen kunniaksi tuossa yhtenä päivänä käytiin vähän syömässä ja leffassa, oltaisiin menty minigolffaamaan mutta se aukesikin vasta kolmen aikoihin ja oltiin waaaay too early liikenteessä. Ruokailemassa käytiin Tampereen parhaaksi burgeripaikaksi kehutussa Ohana Lei'Pomo & Grillessä, joka sijaitsee Kauppahallin sykkeessä. Paikka oli mukavan pieni ja tunnelmallinen, henkilökunta vei pisteet kotiin huumorillaan.

Tilasin lastenaterian, kun ei kuumalla kauhea nälkä ollut ja hieman nauratti tuo leikattu burgeri. Ei siinä mitään, maistu kyllä ihan taivaallisen hyvältä! Ranskalaisetkin hyvin suolattuja, vettä sai litkiä ilmaiseksi. Menkää testaan, peittoaa 100-0 jonkun mäkkäriburgerin ja jopa enemmän makua kuin monissa muissa, vähän paremmissakin paikoissa. Ei ole turhaan kehuttu parhaaksi, kun tuo vauvaversiokin vei kielen mennessään, nam!

Leffassa käytiin katsomassa Isle of Dogs, josta tais tulla mun lempileffa tai ainakin korkealla kymmenen parhaan joukossa..samaan aikaan surullinen ja hauska, hyvin tehty aikuiseenkin makuun.

a.jpg
Päivän asu! Kengät kreikkalaisesta kiinamarketista, mekko Mango, laukku Anna Field.

aaaaaa.jpg
aaaa.jpg